Малко преди да чукне 50 години, водещият на  новините по

...
Малко преди да чукне 50 години, водещият на  новините по
Коментари Харесай

Ники Дойнов вдигна тежка сватба във винарна, гостите получиха страхотни дарове СНИМКА

Малко преди да чукне 50 години, водещият на  новините по Нова телевизия Николай Дойнов подвигна женитба за знамение и приказ. Той се врече във безконечна честност на своята половинка Петя Иванова, с която са родители на наследник Марко. Малчуганът скоро навърши 4 годинки.



Дойнов и обичаната му жена избраха да създадат церемонията в едно от обичаните им места за отдих – частна първокласна винарна край Ивайловград. Преди това пък сключили църковен брак в храма " Преображение Господне “. Оказва се, че точно притежателите на избата са станали техни кумове в сватбения ден.

На тържеството били поканени общо 80 души, измежду които имало и звездни представители. Първи предложения получили екранната половинка на Ники – Ани Салич, както и съперникът му от Би Ти Ви – Юксел Кадриев, с който ги свързва дългогодишно крепко другарство, макар че се борят за рейтинга на разнообразни медии. Журналистките Галя Щърбева и Миа Сантова и фамилиите им също почели празника на младоженците.

Датата, която влюбените Ники и Петя избрали, с цел да сключат сватбен съюз, не е инцидентна. Те държали да слушат " Менделсон “ на Еньовден. Тъй като празникът на билките през тази година се падна в работен ден, изместили женитба та за уикенда след него. И двамата имали сантимент към националните традиции, които се вършат на Еньовден, точно по тази причина дарили всички посетители с ръчно направени венци от лековити растения. За положителното въодушевление на присъстващите пък се погрижили национални танцьори, както и певицата Деси Добрева. Накрая тържеството приключило с впечатляваща заря.

Всъщност сватбения подарък към брачната половинка си Ники сервира авансово. От предходната година те са новодомци. Двамата заживяха в баровски апартамент в елитна кооперация наоколо до тази на Цветан Цветанов в столичния кв. " Изток “. Домът им е обзаведен напълно по поръчка, а за интериора те употребявали услугите на дизайнери. Доскоро дамата на журналиста бе безработна, само че към този момент натрупа няколко месеца стаж като брокер на недвижими парцели към една от най-елитните адвокатски фирми в столицата. Там тя е колежка с някогашната жена на Ахмед Доган – Алтен Алиева, само че двете не са близки и Алтен не е била измежду гостите на тайната женитба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР